Animations projekt progress

Idag så provade jag officiellt att animera min gubbe som jag jobbat med dagarna innan, gubben består av flera olika delar (en poppet vill säga) så när man börjar att animera så animerar man alla olika delar för att kunna får fram 3D känslan i min 2D bild, så bygger jag varje bit på varandra och jobbar i bilden liknande som när man jobbar i 3d. Skulpterar delar och töjer ut med mera .

Det tog mig ett tag att får till bilden och när jag hade ritat upp den så visade sig att jag hade varit tvungen att antigen ritat ditt fler delar eller stycka upp bilden enumerera för att få fram en bättre rörelse i animationen. En annat problem som uppstod under mitt arbete var hur ovan jag är vid programmen men också snarare hur lång tid det tar för att få alla delar att röra sig mjukare och får det att se ut som bilden / gubben ska se ut som den är i 3D. Tog längre tid en vad jag torde det skulle ta .

Men i det stora hela så går det framåt, långsamt men det går framåt. Fick helt enkelt ändra på min idea och fortsätta vidare på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.