Tutorial Example

Vad jag hittade

Exempel 1 på hur en tutorial kan se ut. Just denna handlar om hur man arbetar med ”Copics Markers” pennor, här får man lära sig att färga olika typer av hudfärger. Traditionellt tecknande.

Skapad av: Love Teacup Kisses

Exempel 2 tutorial digitale arbetande. Handlar om hur man arbetar med ”lineart” digitalt del ett. Den här tutorialen har flera delar.

Skapad av: Pluvius

Det var inte lätt att hitta kort enkla tutorials. Det fanns men inte många, utan det fanns långa och väldigt detaljerade tutorials om hur man använde sig exempel photoshop eller hur man använder sig av flash (animation program) . Det visade exakt hur man använde sig av program och vilka knappar man skulle klicka.

Exempel 3 Får du lära dig hur man använder sig av photoshop , nivå nybörjare.

Skappad av: MisterNinjaBoy

Nåt jag också märkte var att det var yngre skapare av dessa tutorials . Det visar  hur mycket ungdomar som använder sig av mediet i sidan Youtube, Där fanns en mäng olika typer av Tutorials eller DIYs.

 

Skapad av: mig

 

Egen tutorial som jag gjorde kursen innan som exempel för hur man kunde hålla en bild lektion då lärandet var att arbete digitalt. Inte det bästa tutorlian jag har gjort men bra start för att vidare utveckla idean. Vad jag vill göra är att är en blandning av all tre exempel som har visat ovan. Detta är en av många exempel.

 

 

 

 

 

 

3 reaktioner till “Tutorial Example”

  1. Bra exempel på tuturials, och kul att du hade med en du gjort själv! Lite intressant dock med den tuturialen som inte har någon voice-over, för mig personligen krävs det oftast någon som pratar över videon då jag tappar fokus snabbt annars. Dock så kan det ju vara inkluderande på sitt sätt då folk som är döva eller bara föredrar det sättet har den vägen att ta till sig av tuturialen i alla fall! Men bra exempel i alla fall! 🙂

  2. Väldigt intressanta tutorials, dom håller samma tema vilket känns som en bra sammanhållning och ett bra och intressant tema.

  3. Stephanie!
    Väl valda tutorials, jag ser ett mönster i dina val. Hehe.
    Dock funderar jag (återigen) på ifall det här med långs tutorials och ifall det verkligen är det bästa arbetssättet för unga idag? Det är en diskussion jag hoppas vi kan ta i klassen idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.